Jefta en Jirska Alberts

Wij zijn Jefta (35) en Jirska (40) Alberts. Ooit werkten we samen op de HQ bijbelschool en daar is het allemaal begonnen: de liefde! In juni 2007 trouwden we en inmiddels hebben we drie kinderen: Lieke (7), David (5) en Norah (2).

Sinds 2008 zijn wij oudsten in de Evangelie Gemeente Zeist. In onze gemeente hebben we geen vaste voorganger, dus zijn we samen met twee andere stellen en een breed kader verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de gemeente. Het stichten van een gezin en samen actief zijn in de kerk heeft zeker impact gehad op ons eigen huwelijk. Daarnaast heeft Jirska in 2011 botkanker gehad.

Deze periode hebben we samen intens beleefd en nog steeds heeft dit impact op ons leven, gezin en huwelijk.

Jefta was jarenlang eindverantwoordelijk van de HQ bijbelschool en werkt inmiddels als manager relatiebeheer en events voor een christelijke organisatie. Jirska werkte lange tijd bij de EO, waar ze onder andere verantwoordelijk was voor de Ready to Marry weekenden en andere producten van de EO-Jongerenafdeling. Op dit moment werkt ze als marketing en communicatie specialist bij Compassion.

Uit eigen ervaring weten we hoe krachtig, maar ook hoe kwetsbaar het huwelijk kan zijn. Je partner kan je energie geven en je bevestigen in wie je bent, maar je kunt je zelf ook volledig in je huwelijk verliezen en met lege handen staan. Het huwelijk is zo'n uitdagend en mooi onderwerp om samen over na te denken en over te spreken. We zien uit naar 2 april!

Inschrijven?

Schrijf u in voor de Manvrouwdag.

Klik op de onderstaande knop.

Met elkaar op reis!

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!